Inzamelingsactie voor onderzoek REC

.

20 januari 2012

10 thoughts on “Inzamelingsactie voor onderzoek REC

 1. Tsjonge jonge, stop daar nou eens mee NEE. Ga liever bij de buren vragen of ze de openhaard of allesbrander niet te vaak aan willen doen. Daar komen meer giftige stoffen bij vrij dan je denkt Henk. Nogmaals, vinger aan de pols voor een goede voortzetting bij de REC is goed, maar niet blijven zeuren. O ja, en van de zomer niet te vaak BBQ’en , scheelt ook weer in de lucht en verbrand vlees eten is ook niet gezond.

  Zullen we een inzameling houden tegen dit ellenlange gezeur?

 2. Mensen, mensen, mensen.
  Deze oven staat er en zal er wel blijven staan, en zal uiteindelijk ook zijn werk doen waarvoor hij neergezet is. Vanzelf sprekend kan en zal ik mensen gelijk geven die zeggen dat er meer uitstoot van al dan niet gevaarlijke stoffen is. Voordat de oven er stond was dit niet het geval. Er zal dus altijd meer uitstoot zijn. Wat ik mij echter afvraag is dat de afval oven nee club ook zo in het verweer was gekomen als deze afval oven in delfzijl had gestaan. Staat hij niet bij je in de achtertuin en hadden ze het waarschijnlijk allang goed gevonden. Sommige mensen zullen en moeten hun gelijk halen koste wat kost. Ga liever de vrije tijd die je hebt nuttiger besteden door de hulp behoefende mede mens te helpen ipv je in deze materie te storten terwijl je zelf ook niet echt weet hoe of wat. want zo is het anders had je de hulp van de buitenlandse deskundigen niet nodig. Wees eerlijk het is niet fraai maar de oven moet ergens staan en de warmte wordt redelijk nuttig besteedt door dit over te brengen naar de frima zodat deze weer minder aardgas nodig heeft om zijn warmte te genereren waardoor wij allen weer goedkoper uit zijn met de gasrekening. En als tweede moet ik zeggen die troep die wij allen produceren en niet recyclebaar is zal toch verwerkt moeten worden of laten we daar onze klein kinderen meezitten? nee toch

 3. Je weet zelf ook wel dat dat ding dioxinen uitstoot en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn.
  Ik ga niet weer beginnen met die eindeloze discussies.

  Henk, Harlingen

 4. Kan jij in de toekomst kijken dan.
  Het is een wonder.
  Een voorstander ben ik ook niet echt maar hij staat er nu,en ik heb wel verrouwen in de techniek dat het veilig is .
  Nogmaals tegenstanders neem uw verlies en ga over tot de orde van de dagdie buitenlandse experts die ze willen inhuren kosten ook weer een vermogen. En die advocaat lacht zich ook de ballen uit zijn broek die verdient ook aan deze verloren zaak.
  Dus Henk de waarzegger uit weet ik veel maak je maar niet te druk.
  Cornelis Hempenius midlum

 5. Voorstanders van de deze oven piepen over 10-15 jaar wel anders, als hun eigen (klein)kinderen worden geboren met huidaandoeningen en geboorteafwijkingen.

  Gegroet, Henk

 6. Deze oven is gewoon nodig om van de troep af te komen die met elkaar produceren!!!
  En als wij hem niet willen,waar moet ie dan staan?
  En als dat ding nou echt zo slecht was dan ging ie echt niet in de fik hoor,je mag tegenwoordig al bijna geen scheet laten zonder vergunning dus het zal allemaal wel meevallen.
  Verder geloofd “afvaloven nee” toch zelf ook niet dat ze zo’n project stilzetten na wat het tot nu toe al gekost heeft.
  Van mij dus geen cent om de boel te alleen maar te vertragen want uit gaat ie toch niet.

 7. Is dat gezeur over die oven nog niet over.
  Tegenstanders pak je verlies dat ding staat er blijft er staan.
  Er zijn in deze tijd wel andere dingen om je druk over te maken.
  Er werken mensen die ook hun huur en hyphoteek moeten betalen.
  Dus stop nu een met zeuren.
  C.Hempenius midlum

 8. zal niet meevallen om in deze tijd geld in te zamelen….

  is er al een gironr beschikbaar?
  heb er wel een ‘kleinigheidje’ voor over….
  en vele kleintje maken 1 grote toch?
  als iedereen er tenminste zo over denkt….
  gr Carla

Geef een reactie