25 jarige jubileum Siep’s Oliebollen

.

23 december 2011

3 thoughts on “25 jarige jubileum Siep’s Oliebollen

  1. Ten eerste, ik stond niet in de rij ,de kwebbelkous en ik waren de enigste klant,op dat moment,en ieder z’n smaak zou ik zeggen .Fijne dagen gewenst, en een goed begin.

  2. Nou Harikay dat errug vette valt REUZE mee, want dan had Siep het geen 25 jaar hier volgehouden.Ik zou zeggen moet je ze in het vervolg zelf bakken, hoef je ook geen half uur in de rij te staan, en voor Siep Van Harte met deze mijlpaal en nog vele jaren.

  3. Ik heb een ander adres voor de olie bollen,bij deze kraam een keer een half uur staan wachten,kwebbel de kwebbel de kwebbel met een andere klant,dacht ga bij elkaar op de koffie,thuis gekomen zonder oliebollen(goed voor de lijn want ze zijn daar errug aan de vette kant.

Geef een reactie