SP’er Harlingen gaat zelfstandig verder

.

1 december 2011

4 thoughts on “SP’er Harlingen gaat zelfstandig verder

  1. Hoe zit het nu met de meerderheid in het college.Dit is toch een lid van de snuffelpalen partij.

  2. Gaat mevrouw weg omdatze zich vergist heeft in de hoeveelheid werk en de vergoeding die ze van de SP voor haar werk krijgt of heeft ze problemen met de partijpolitiek? Is het de laatste dan kan ik mij dit voorstellen. Echter is het eerst het geval, dan ben ik het met dhr. De Groot eens. Onbehoorlijk!

  3. Gaat mevrouw weg omdatze zich vergist heeft in de hoeveelheid werk en de vergoeding die ze van de SP voor haar werk krijgt of heeft ze problemen met de partijpolitiek? Is het de laatste dan kan ik mij dit voorstellen. Echter is het eerst het geval, dna ben ik het met dhr. De Groot eens. Onbehoorlijk!

Geef een reactie